Dokter Margot Fontaine

Dr. Margot Fontaine is dermatoloog. Ze is gespecialiseerd in huidcancer en ontstekingsziekten van de huid.

Expertisegebied van dr. Margot Fontaine

  • Algemene dermatologie

Specialisaties in algemene dermatologie

  • Ontstekingsziekten van de huid (inflammatoire huidziekten) 
  • Huidkanker

Meer weten over dr. Fontaine

Na haar studies geneeskunde aan de Université Libre de Bruxelles, besloot Dr Margot Fontaine zich te specialiseren in dermatologie. Eerst in het universitair ziekenhuis Ambroise Paré in Bergen en vervolgens in het Erasmusziekenhuis en in het Jules Bordet Instituut.

In het Erasmusziekenhuis volgt ze onder toezicht van Prof. Suppa een opleiding in de opsporing en behandeling van huidkanker.

Dr. Margot Fontaine heeft belangstelling voor ontstekingsziekten (psoriasis, ziekte van Verneuil, etz.). Bovendien beoefent ze dermatologische chirurgie.

Momenteel doet ze haar laatste opleidingsjaar zowel in het Brussels Skin Center, onder toezicht van dr. Claire Debusscher, als in het Erasmusziekenhuis.

Uw afspraak met dr. Margot Fontaine

Dokter Margot Fontaine heet u welkom in het Brussels Skin Center in de Europese Wijk voor algemene dermatologische raadplegingen in het Frans en Engels.

De prijs van een algemeen dermatologisch consult met dr. Fontaine bedraagt 65 euro, exclusief eventuele supplementen (technische of esthetische ingrepen, enz.).