Dokter Marie-Sophie André

Dr. Marie-Sophie André pediatrische dermatoloog en specialist in systeemziekten

Expertisegebieden van dr. Marie-Sophie André

  • Algemene dermatologie
     
  • Pediatrische dermatologie of kinderdermatologie
    (van 0 tot 16 jaar)

Specialisaties in algemene dermatologie

  • Huidkanker
  • Systemische ziekten
  • Nagelaandoeningen

Meer weten over dr. André

Dr. Marie-Sophie André, dermatoloog in Brussel, is afgestudeerd aan de Université libre de Bruxelles. Zij is opgeleid in het UMC Sint-Pieter, het UVC Brugmann, het Kinderziekenhuis Koningin Fabiola en het Erasmusziekenhuis.

Naast haar algemene dermatologiepraktijk heeft dr. André zich tijdens haar academische loopbaan kunnen specialiseren. Zij heeft zich toegelegd op pediatrische pathologieën, nagelaandoeningen en het opsporen van huidkanker. Ze heeft zich ook gespecialiseerd in systemische ziekten met dermatologische verschijnselen (interuniversitair diploma van de UniversitédeMontpellier).

Naast haar werk in het Brussels Skin Center heeft dr. André ook nog dermatologische consultaties in het UMC Sint-Pieter (Brussel), de Clinique Notre-Dame de Grâce (Gosselies) en het Centre Médical de l’Alliance (Eigenbrakel).

Zij is lid van de European Academy of Dermatology and Venereology (EADV).

Uw afspraak met dr. Marie-Sophie André

Dokter Marie-Sophie André heet u welkom in het Brussels Skin Center in de Europese Wijk voor algemene dermatologische raadplegingen in het Frans en in het Engels.

De prijs van een algemeen dermatologisch consult met dr. Marie-Sophie André bedraagt 80 euro, exclusief eventuele supplementen (technische of esthetische ingrepen, enz.). Ze is niet-geconventioneerd in het Brussels Skin Center.