Dokter Pascale Pelletier

Dr. Pascale Pelletier dermatoloog specialist in huidkanker

Expertisegebieden van dr. Pascale Pelletier

  • Algemene dermatologie (vanaf 4 jaar)
     
  • Esthetische dermatologie

Specialisaties in algemene dermatologie

  • Acne
  • Huidkanker

Esthetische ingrepen

  • Laserontharing

Meer weten over dr. Pelletier

Dokter PascalePelletier is dermatoloog sinds 1999. Zij studeerde geneeskunde in Frankrijk en voltooide haar specialisatie in dermatologie aan de Universiteit van Montpellier.

Gedurende bijna 10 jaar heeft dr. Pelletiereen privépraktijk gehad in Frankrijk. In 2008 verhuisde ze naar België en sindsdien beoefent ze de dermatologie in Brussel.

In 2011 sloot ze zich aan bij het team van het Brussels Skin Center. Sindsdien verdeelt ze haar werk als huidarts tussen het Brussels Skin Center, het ziekenhuis Molière Longchampin Vorst en de Polikliniek Lothier in het centrum van Brussel.

Met haar uitgebreide ervaring behandelt dr. Pelletier alle dermatologische problemen. Zij biedt ook laserontharing aan in het Brussels Skin Center.

Uw afspraak met dr. Pascale Pelletier

Dokter Pascale Pelletier heet u welkom in het Brussels Skin Center voor algemene en esthetische dermatologische raadplegingen in het Frans in Ukkel.

De prijs van een algemeen dermatologisch consult met dr. Pascale Pelletier bedraagt 80 euro, exclusief eventuele supplementen (technische of esthetische ingrepen, enz.). Dr. Pelletier is niet-geconventioneerd in het Brussels Skin Center.