Dr. Déborah Salik

Dr Déborah Salik dermatoloog Brussels Skin Center - UkkelDr. Déborah Salik is dermatoloog in Brussel en volgde haar opleiding aan de Université Libre de Bruxelles. Ze is als dermatoloog verbonden aan het Brussels Skin Center in Ukkel, het Universitair Kinderziekenhuis Koningin Fabiola en het Universitair Medisch Centrum Sint-Pieter.

Dr. Déborah Salik is gespecialiseerd in kinderdermatologie (interuniversitair diploma van de universiteit van Nantes). Haar belangstelling gaat vooral uit naar genodermatoses en naar zeldzame huidaandoeningen bij kinderen (epidermolysis bullosa, ichtyose…). Ze geeft therapeutische educatie voor atopisch eczeem en maakt deel uit van het behandelteam voor vasculaire afwijkingen van het UKZKF.

Ze spreekt Frans en Engels. Ze is lid van de Belgische Beroepsvereniging voor Dermatologie en Venereologie (BBVDV), de European Academy of Dermatology and Venereology (EADV), de European Society for Pediatric Dermatology (ESPD) en de Belgian Society of Pediatric Dermatology (BSPD).

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer