Dr. Florence Neczyporenko

Dr Florence Neczyporenko dermatoloog Brussels Skin Center - UkkelDr. Florence Neczyporenko is sinds 2007 dermatoloog in Brussel en werkt in Brussels Skin Center sinds de oprichting van deze praktijk.

Ze volgde haar opleiding dermatologie deels aan de Mayo Clinic (Rochester, USA) waar ze fundamenteel onderzoek naar melanomen deed voor het Molecular Medicine Program, en deels aan het multiziekenhuisdepartement Dermatologie van het UMC Sint-Pieter – UVC Brugmann – UKZKF (Brussel, België). Daar voltooide ze haar klinische opleiding.

Tijdens haar specialisatie in de Verenigde Staten kon ze haar kennis van het wetenschappelijk Engels vervolmaken.

Ze werkte en werkt nog actief mee aan klinische studies – waaronder verschillende internationale multicentrische studies – hoofdzakelijk op het gebied van psoriasis.

Dr. Neczyporenko voltooide haar specialisatie met een ‘diplôme d’études supérieures’ (DES) in Immuno-allergologie en verschillende praktijkjaren op de dienst Kinderdermatologie in het Universitair Kinderziekenhuis Koningin Fabiola.

Sindsdien werkt ze in het Brussels Skin Center en het Universitair Medisch Centrum St.-Pieter, waar ze adjunct-hoofd is.

Dr. Neczyporenko is lid van de Koninklijke Belgische Vereniging voor Dermatologie en Venerologie (KBVDV), de European Society for Cosmetic and Aesthetic Dermatology (ESCAD) en de European Academy of Dermatology and Venerology (EADV).

 

 

 

 

 

 

Enregistrer