Dr. Xuân-Lan Lam Hoai

Dr Xuân-Lan Lam Hoai dermatologist Brussels Skin Center - UccleDr. Xuân-Lan Lam Hoai is dermatoloog in Brussel. Tijdens haar opleiding geneeskunde aan de Vrije Universiteit Brussel verdiepte ze zich in kinderdermatologie in het Hôpital Sainte-Justine (Montréal, Canada) en in huidkanker in de Clinique Tarnier (Hôpital Cochin, Parijs). Ze deed ook klinisch en epidemiologisch onderzoek rond het melanoom in het Bordet Instituut in Brussel. Tijdens haar specialisatiejaren in dermatologie heeft ze haar kennis in kinderdermatologie verder verdiept in het Kinderziekenhuis Koningin Fabiola.

Ze heeft zich vooral gespecialiseerd in het domein van psoriasis in het Universitair Ziekenhuis Brugmann en het Universitair Ziekenhuis Saint-Luc in Brussel. Daar werkte ze actief mee aan klinische studies over biotherapiëen. In het Universitair Medisch Centrum Sint-Pieter in Brussel specialiseerde ze zich ook in diverse behandelingen van huidkanker.

Naast haar activiteit in Brussels Skin Center is dokter Xuân-Lan Lam Hoai resident arts in het Universitair Medisch Centrum Sint-Pieter in Brussel. Ze houdt er raadplegingen gespecialiseerd in huidkanker, psoriasis en laserbehandelingen voor couperose. Dokter Xuân-Lan Lam Hoai is tweetalig Frans-Engels. Ze is lid van de European Academy of Dermatology and Venereology (EADV) en van de Belgian Society of Pediatric Dermatology (BSPD).

Enregistrer