Mevr. Marie Comas

Marie Comas cosmetoloog Brussels Skin Center - UkkelMarie Comas is sinds 1992 esthetiek- en cosmeticaspecialist in Brussel. Na haar opleiding in Parijs heeft ze zich gespecialiseerd in de elektrofysiotherapie, de corrigerende dermografie en als sociaal schoonheidsspecialist.

Marie Comas was van 1992 tot 2012 werkzaam op de dienst Dermatologie van het Erasmusziekenhuis. Ze heeft er een gerichte aanpak schoonheidsverzorging en cosmetiek ontwikkeld voor een brede waaier van pathologieën.

Sinds 2010 is Marie Comas consulente bij Chirec. In die periode heeft ze het terrein van de cosmetiek verder uitgebreid met behandelingen gericht op het aanvullend karakter van dermatologische en plastische handelingen:

  • specifieke reiniging van de huid voor acne
  • elektrolyse voor de follow-up van epilatie
  • corrigerende dermografie van het tepelhof, de wenkbrauwen en van restlittekens
  • advies voor corrigerende huidverzorging
  • gebruik van quadripolaire radiofrequentie voor het verminderen van littekens, pigmentplekken, rimpels, en hermodellering

Marie Comas geeft ook opleidingen aan jonge bedrijfsleiders in de sector ‘sociaal schoonheidsspecialist’.

Marie Comas is als cosmeticaspecialist opgenomen in het team van het Brussels Skin Center en werkt er samen met het team van de dermatologen. Ze spreekt vlot Frans en Engels en kan ook patiënten te woord staan in het Spaans en het Nederlands.