Toegang en vervoer – Dermatologisch centrum in Ukkel

Toegang tot het gebouw van het Brussels Skin Center

Winston Churchilllaan 165E, 1180 Brussel (Ukkel).
OPGELET: toegang tot achtergebouw, zie hieronder voor meer details!

Toegang Brussels Skin Center

Neem in de Winston Churchilllaan de geplaveide oprit naar boven die is aangeduid met het bordje «165 CDEFG» om het achtergebouw «Résidence Centrale», ingang E (in het midden van het gebouw), te bereiken.

Toegang foto Brussels Skin Center

Deur E - Brussels Skin Center

Openbaar vervoer

  Halte Churchill   Halte Gossart
Halte Gossart   Halte Cavell

Uw dermatoloog in Ukkel vanaf de Louizalaan (Elsene) en de Vijvers van Elsene

Om uw dermatoloog te bereiken vanaf de Louizalaan (Elsene) en de Vijvers van Elsene: volg de Vleurgatse Steenweg en daarna de Waterloose Steenweg en sla rechts af naar de Winston Churchilllaan.

Uw dermatoloog in Ukkel vanaf Montgomery (Woluwe)

Om uw dermatoloog te bereiken vanaf Montgomery (Woluwe): volg de Generaal Jacqueslaan, rijd het Terkamerenbos door en verlaat het richting Winston Churchilllaan.

Uw dermatoloog in Ukkel vanaf de Europawijk (Etterbeek)

Om uw dermatoloog te bereiken vanaf de Europawijk (Etterbeek): neem de Troonstraat, sla rechts de Malibranstraat in, volg de Vleurgatse Steenweg en daarna de Waterloose Steenweg en sla rechts af naar de Winston Churchilllaan.

Uw dermatoloog in Ukkel vanaf Schuman

Om uw dermatoloog te bereiken vanaf Schuman: volg de Audergemlaan en daarna de Kazernelaan, sla rechts de Generaal Jacqueslaan in, rijd het Terkamerenbos door en verlaat het richting Winston Churchilllaan.

Uw dermatoloog in Ukkel vanaf Fort Jaco (Ukkel)

Om uw dermatoloog te bereiken vanaf Fort Jaco (Ukkel): volg de Waterloose Steenweg en sla links af naar de Winston Churchilllaan.

Uw dermatoloog in Ukkel vanuit Sint-Gillis

Om uw dermatoloog te bereiken vanuit Sint-Gillis: neem de Waterloose Steenweg en sla rechts af naar de Winston Churchilllaan; of neem de Alsembergse Steenweg, daarna de Albertlaan en dan de Winston Churchilllaan.

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer