Brussels Skin Center: dermatologie van topniveau in Brussel

Het Brussels Skin Center is de toonaangevende privépraktijk voor dermatologie in Brussel, opgericht in 2010 door dr. Claire Debusscher, dermatoloog in Brussel. Onze praktijk biedt een volledige en professionele behandeling van iedere aandoening van de huid, van mond- en genitale slijmvliezen en van het haar en de nagels. Ook biedt de praktijk moderne esthetische behandelingen.

Uw dermatoloog in Ukkel en in de Europese Wijk (Brussel)

Het Brussels Skin Center stelt u een team van zeventien dermatologen ter beschikking die een ruime ervaring hebben, in Ukkel en in de Europese Wijk (Brussel):

dr. Marie-Sophie Andrédr. Fanny Camus, dr. Mathilde Daxhelet, dr. Claire Debusscher, dr. Cheyenne Delvaux,  dr. Jonathan Krygier, dr. Xuân-Lan Lam Hoaidr. Michèle Lejeunedr. Makiko Miyamoto, dr. Florence Neczyporenkoprof. Dominique Parent, dr. Pascale Pelletier, dr. Adèle Rakosi, dr. Valerie Reinshagen, dr. Déborah Salikdr. Nathalie Sène en dr. Maureen Tasia.

Naast algemene dermatologie is ons team van dermatologen gespecialiseerd in het opsporen en opvolgen van huidkanker, kinderdermatologie, dermatologische chirurgie en in de behandeling van slijmvliesaandoeningen.

Onze dermatologen kunnen u ontvangen in het Frans, Engels, Nederlands, Duits en Japans. De dermatologen van het Brussels Skin Center zijn niet-geconventioneerd.

De beste zorg binnen redelijke termijnen

Om de wachttijd bij urgente dermatologische problemen te verkorten, biedt het Brussels Skin Center u de mogelijkheid om een afspraak te maken met één van onze dermatologen in opleiding, dr. Margot Fontaine en dr. Jana Debruyne, onder begeleiding van ons team van ervaren dermatologen. Het Brussels Skin Center is namelijk erkend als externe stagedienst voor dermatologen in specialisatie. Door dit teamwerk kunnen wij u de beste zorg bieden, binnen redelijke termijnen.

Een uitgebreid aanbod esthetische dermatologische behandelingen

Het team van Brussels Skin Center biedt u een uitgebreid aanbod van esthetische dermatologische behandelingen en zorgen : injecties van botulinetoxine en fillers, peeling, microneedling, PRP, micro-dermabrasie, haarverwijdering door elektrolyse, enz.

Bovendien zijn we uitgerust met de beste lasers voor permanente laserontharing (Lightsheer), voor huidverjonging (Genesis) en voor de behandeling van couperose, spataderen en pigmentletsels (Excel V).

Ons team van dermatologen wordt bijgestaan door mevr. Marie Comas, cosmetoloog, en door mevrouw Jihane Saadoun, verpleegkundige gespecialiseerd in lasers.