Brussels Skin Center: top-dermatologie in Brussel

Uw dermatoloog in Ukkel en in de Europese Wijk (Brussel)

Brussels Skin Center zorgt voor top-dermatologie in Brussel. Opgericht door dr. Claire Debusscher, geneesheer-dermatoloog in Brussel, onze praktijk biedt een volledige en professionele behandeling aan van elke aandoening van de huid, de nagels of het haar.

Brussels Skin Center is gelegen in Ukkel en in de Europese Wijk (Brussel) en bestaat uit een team van dertien dermatologen: dr. Claire Debusscher, dr. Xuân-Lan Lam Hoai, dr. Florence Neczyporenko, dr. Pascale Pelletier, dr. Déborah Salik, dr. Nathalie Sène, prof. Dominique Parentdr. Miruna Negulescu, dr. Sophie Thiriar, dr. Mathilde Daxhelet, dr. Makiko Miyamoto, dr. Alexandre Chamoun en dr. Elodie Bonne, dermatoloog in het laatste jaar van opleiding. Onze ploeg telt ook een cosmetoloog, mevr. Marie Comas en een verpleegkundige, mevr. Latifa Talbi. Zie rubriek “Uw dermatoloog in Brussel” voor meer informatie over uw dermatoloog in Ukkel et in de Europese Wijk (Brussel).

Brussels Skin Center staat garant voor geavanceerde dermatologische zorg, redelijke wachttijden voor afspraken en consultaties in het Nederlands, Frans en Engels.

Klik hier voor een afspraak bij uw dermatoloog in Ukkel of in de Europese Wijk (Brussel).

Klik hier voor toegangsinformatie (map, vervoer, parking).

Algemene dermatologie, kinderdermatologie, huidkanker, laserbehandelingen en esthetische dermatologie

Onze dermatologen werken complementair en kunnen optimale zorg aanbieden in algemene en kinderdermatologie, preventie, diagnose en behandeling van huidkanker, en dermato-chirurgische behandelingen.

Brussels Skin Center biedt ook de nieuwste technieken aan in esthetische dermatologie zoals definitieve laserontharing, botulinetoxine, hyaluronzuur (rimpelvulling) en vasculaire laserbehandeling (couperose).  Zie rubriek “Pathologieën en prestaties” voor meer informatie over de dermatologische ziekten en de esthetische behandelingen waarvoor u in Brussels Skin Center in Ukkel en in de Europese Wijk (Brussel) terechtkunt.