Brussels Skin Center: top-dermatologie in Brussel

Het Brussels Skin Center staat garant voor top-dermatologie in Brussel. Opgericht door dr. Claire Debusscher, geneesheer-dermatoloog in Brussel, biedt onze praktijk  een volledige en professionele behandeling  van elke aandoening van de huid, de nagels of het haar.

Uw dermatoloog in Ukkel en in de Europese Wijk (Brussel)

Het Brussels Skin Center is gelegen in Ukkel en in de Europese Wijk (Brussel) en bestaat uit een team van zeventien dermatologen: 

dr. Claire Debusscherdr. Xuân-Lan Lam Hoai, dr. Florence Neczyporenko, dr. Pascale Pelletier, dr. Déborah Salikdr. Nathalie Sèneprof. Dominique Parentdr. Mathilde Daxheletdr. Makiko Miyamoto, dr. Jonathan Krygier, dr. Fanny Camus, dr. Marie-Sophie Andrédr. Adèle Rakosi, dr. Maureen Tasia, dr. Cheyenne Delvaux,  dr. Valerie Reinshagen en dr. Michèle Lejeune.

Om de wachttijd bij urgente dermatologische problemen te verkorten, bieden wij u de mogelijkheid om een afspraak te maken met één van onze dermatologen in opleiding, dr. Margot Fontaine en dr. Jana Debruyne, onder begeleiding van ons team van ervaren dermatologen. Het Brussels Skin Center is namelijk erkend als stagedienst voor dermatologen in specialisatie. Door dit teamwerk kunnen wij u de beste zorg bieden, binnen redelijke termijnen.

Ze worden daarbij ondersteund door cosmetoloog mevr. Marie ComasMevr.  Jihane Saadoun is onze verpleegster in laserbehandelingen.

Zie rubriek “Uw dermatoloog in Brussel” voor meer informatie over uw dermatoloog in Ukkel en in de Europese Wijk (Brussel, dichtbij Etterbeek).

Het Brussels Skin Center staat garant voor geavanceerde dermatologische zorg, redelijke wachttijden voor afspraken en consultaties in NederlandsFrans en Engels.

Onze dermatologen zijn niet geconventioneerd

Algemene dermatologie, kinderdermatologie, huidkanker, laserbehandelingen en esthetische dermatologie

Onze dermatologen werken complementair en bieden optimale zorg in algemene en kinderdermatologie, preventie, diagnose en behandeling van huidkanker, en dermato-chirurgische behandelingen.

Het Brussels Skin Center biedt u ook de nieuwste technieken in esthetische dermatologie zoals definitieve laserontharing, botulinetoxine, hyaluronzuur (rimpelvulling) en vasculaire laserbehandeling (couperose)

Zie rubriek “Pathologieën en prestaties” voor meer informatie over de dermatologische ziekten en de esthetische behandelingen waarvoor u terechtkunt in het Brussels Skin Center in Ukkel en in de Europese Wijk (Brussel).