Brussels Skin Center: top-dermatologie in Brussel

Uw dermatoloog in Ukkel en in de Europese Wijk (Brussel)

Het Brussels Skin Center staat garant voor top-dermatologie in Brussel. Opgericht door dr. Claire Debusscher, geneesheer-dermatoloog in Brussel, biedt onze praktijk  een volledige en professionele behandeling  van elke aandoening van de huid, de nagels of het haar.

Het Brussels Skin Center is gelegen in Ukkel en in de Europese Wijk (Brussel) en bestaat uit een team van zeventien dermatologen: dr. Claire Debusscher, dr. Xuân-Lan Lam Hoai,dr. Florence Neczyporenko,dr. Pascale Pelletier,dr. Déborah Salik, dr. Nathalie Sène, prof. Dominique Parentdr. Miruna Negulescu, dr. Sophie Thiriar, dr. Mathilde Daxhelet, dr. Makiko Miyamoto, prof. Farida Benhadou, dr. Jonathan Krygier , dr. Marie-Sophie André, dr. Aurore Lé, dr. Fanny Camus en dr. Elodie Bonne. Ons team telt ook een cosmetoloog, mevr. Marie Comas en een verpleegkundige, mevr. Mariam Arakelyan. Zie rubriek “Uw dermatoloog in Brussel” voor meer informatie over uw dermatoloog in Ukkel en in de Europese Wijk (Brussel, dichtbij Etterbeek).

Het Brussels Skin Center staat garant voor geavanceerde dermatologische zorg, redelijke wachttijden voor afspraken en consultaties in Nederlands, Frans en Engels. Onze dermatologen zijn niet geconventioneerd.

Klik hier voor een afspraak bij uw dermatoloog in Ukkel of in de Europese Wijk (Brussel).

Klik hier voor bereikbaarheid (overzichtskaart, vervoer, parking).

Algemene dermatologie, kinderdermatologie, huidkanker, laserbehandelingen en esthetische dermatologie

Onze dermatologen werken complementair en bieden optimale zorg in algemene en kinderdermatologie, preventie, diagnose en behandeling van huidkanker, en dermato-chirurgische behandelingen.

Het Brussels Skin Center biedt u ook de nieuwste technieken in esthetische dermatologie zoals definitieve laserontharing, botulinetoxine, hyaluronzuur (rimpelvulling) en vasculaire laserbehandeling (couperose).  Zie rubriek “Pathologieën en prestaties” voor meer informatie over de dermatologische ziekten en de esthetische behandelingen waarvoor u terechtkunt in het Brussels Skin Center in Ukkel en in de Europese Wijk (Brussel).