Dr. Jonathan Krygier

Dr Jonathan Krygier dermatologue Brussels Skin Center - BruxellesDr. Jonathan Krygier, dermatoloog in Brussel in het Brussels Skin Center, studeerde geneeskunde en dermatologie aan de ULB (Université Libre de Bruxelles). In het kader daarvan kreeg hij ook een opleiding aan het UMC Sint-Pieter, het CHU Brugmann en het UZ Brussel.

Hij is tegelijk actief als dermatoloog in het Brussels Skin Center (Aarlenstraat in de Europese Wijk), het CHU Brugmann en de S-Clinic van het UMC Sint-Pieter (kliniek voor seksueel overdraagbare infecties).

Naast zijn praktijk in de algemene dermatologie heeft hij zich gespecialiseerd in het domein van de seksueel overdraagbare aandoeningen en de pathologie van de mannelijke genitale slijmvliezen.

Dr. Jonathan Krygier spreekt Nederlands, Frans en Engels, en houdt dermatologische consultaties in het kabinet van het Brussels Skin Center in de Europese Wijk.

Hij is lid van de Koninklijke Belgische Vereniging voor Dermatologie en Venerologie (KBVDV), de SFD (Société Française de Dermatologie) en de European Academy of Dermatology and Venereology (EADV).