Mevrouw Jihane Saadoun

Mvr. Jihane Saadoun verpleegster LightSheer Laserontharing

Expertisegebieden van Mevr. Jihane Saadoun

  • Verpleegster in esthetische dermatologie

Esthetische ingrepen

  • Laserontharing
  • Elektrolyse

Meer weten over Mevrouw Saadoun

Mevrouw Jihane Saadoun is verpleegster sinds 2010. Zij is afgestudeerd aan het Sint-Guido-Instituut in Brussel.

Naast haar studie verpleegkunde heeft mevrouw Saadoun een opleiding in de traditionele Chinese geneeskunde gevolgd (diploma van het Europe-Shanghai College ofTraditionalChinese Medicine). Deze titel staat haar toe acupunctuur en cupping te beoefenen. Uiteindelijk kreeg zij de kans om neurolinguïstisch programmeur (NLP) te worden.

Na 11 jaar ervaring als verpleegster in verschillende medische centra, sloot ze zich aan bij het Brussels Skin Center in 2021. Zij assisteert het team van dermatologen bij permanente ontharing met de LightSheer diodelaser, onder supervisie van dr. Claire Debusscher.

Mevrouw Jihane Saadoun biedt een informatieve consultatie aan voor elke laserbehandeling. Tijdens deze sessie zal mevrouw Saadoun een persoonlijk behandelingsplan opstellen op basis van uw specifieke geval (huidtype, enz.) en uw verwachtingen. Zij zal u ook verdere uitleg geven over de voorbereiding, het verloop en de follow-up van de behandeling.

Uw afspraak met Mevrouw Jihane Saadoun

Mevrouw Jihane Saadoun heet u welkom in het Brussels Skin Center in Ukkel en in de Europese Wijk (Brussel) voor een informatieve consultatie in het Frans, in het Engels en in het Nederlands alsook voor de behandeling van een permanente ontharing en voor haarverwijdering door elektrolyse.

Let erop dat esthetische ingrepen niet door de ziekenfondsverzekering worden vergoed.