Dokter Fanny Camus

Dr. Fanny Camus gynaecologische en urologische anogenitale dermatologie

Expertisegebieden van dr. Fanny Camus

  • Gynaecologische en Urologische dermatologie

  • Gynaecologie: dermatologische en infectieuze pathologie (soa) van de anogenitale regio bij vrouwen 

  • Urologie: dermatologische en infectieuze pathologie (soa) van de anogenitale regio bij mannen 

  • Dermatologische pathologie van de anogenitale regio bij kinderen (vanaf 2 jaar) en adolescenten

Meer weten over dr. Camus

Dr. Fanny Camus, dermatologe in Brussel, is afgestudeerd aan de Université libre de Bruxelles. Ze verdeelt haar tijd tussen twee privépraktijken, waaronder het Brussels Skin Center, en tussen twee ziekenhuizen in de hoofdstad, namelijk het Universitair Kinderziekenhuis Koningin Fabiola en het UMC Sint-Pieter.

Tijdens haar academische loopbaan heeft dr. Fanny Camus verschillende specialisaties verworven. Ze werdtussen 2010 en 2017 in het Erasmusziekenhuis opgeleid in de anogenitale mucosale pathologieën door prof. Dominique Parent. Vandaag de dag werkt dr. Camus in teamverband met prof. Parent in het Brussels Skin Center.

Dr. Fanny Camus is bovendien gespecialiseerd in pediatrische dermatologie (interuniversitair diploma van de NantesUniversité).

Dr. Camus is lid van de Koninklijke Belgische Vereniging voor Dermatologie en Venerologie (KBVDV).

Uw afspraak met dr. Fanny Camus

Dokter Fanny Camus heet u welkom in het Brussels Skin Center in Ukkel voor gynaecologische en urologische dermatologische raadplegingen in het Frans en in het Engels.

De prijs van een consult met dr. Fanny Camus bedraagt 80 euro, exclusief eventuele supplementen (technische of esthetische ingrepen, enz.). Ze is niet-geconventioneerd in het Brussels Skin Center.