Laserbehandelingen

laserbehandelingen voor laserontharing en vasculaire laser in het Brussels Skin Center

Het Brussels Skin Center biedt ultramoderne laserbehandelingen, onder medisch toezicht:

  • permanente laserontharing met Lightsheer® diodelaser of met Nd:YAG excel V®laser voor het verminderen van lichaamsbeharing, aangepast aan elk huidtype, licht of donker, en aan elk deel van het lichaam en gezicht;
  • excel V® vasculaire laserbehandeling voor het verminderen van couperose, roodheid en spataderen.
  • Laser Genesis® voor een jeugdige glans en uitstraling van de huid.

Permanente laserontharing

Brussels Skin Center-Laserontharing

Permanente laserontharing is een veilige, doeltreffende en langdurige oplossing voor het verwijderen van ongewenste beharing op het lichaam en gezicht. Voor deze techniek kan gekozen worden omwille van esthetische of medische redenen, zoals hirsutisme, de ziekte van Verneuil, scheerirritatie en ingegroeide haartjes.

Het team van Brussels Skin Center beschikt over verschillende technieken voor permanente ontharing, die optimale flexibiliteit bieden voor een doeltreffende behandeling, aangepast aan elk huidtype en zonder risico:

  • Lightsheer® diodelaser voor permanente laserontharing van lichte huid (fototype I tot IV). Verkrijgbaar bij Brussels Skin Center Ukkel en Europese Wijk.
  • Nd:YAG Excel V® laser voor permanente laserontharing van donkere huid en zwarte huid (fototype IV tot VI). Verkrijgbaar bij het Brussels Skin Center Ukkel en Europese Wijk.
  • Elektrolyse voor de permanente ontharing van specifieke zones, voor wit en grijs haar, en om laserbehandelingen te voltooien. Verkrijgbaar bij Brussels Skin Center Ukkel en Europese Wijk.

Het Brussels Skin Center biedt al meer dan 10 jaar deze ultramoderne permanente ontharingsbehandelingen aan, met een team van ervaren dermatologen en verpleegkundigen die in deze technieken zijn opgeleid. Alle laserbehandelingen in het Brussels Skin Center gebeuren onder medisch toezicht.

Met de ontharingslasers van het Brussels Skin Center kan bij iedere consultatie een groot gebied behandeld worden, met zichtbare verbetering vanaf de eerste behandeling. Verschillende sessies, waarvan het aantal en de frequentie variëren naargelang het te behandelen gebied en uw huidtype, zorgen voor een optimale en langdurige ontharing.

Een eerste consultatie vóór de behandeling, bij uw dermatoloog van het Brussels Skin Center of bij onze gespecialiseerde Nederlandstalige laserverpleegkundige, is noodzakelijk. Zo kunnen wij uw huid en de te behandelen zones onderzoeken, u zo goed mogelijk adviseren en een persoonlijk behandelingsplan opstellen. In sommige gevallen zullen alternatieve behandelingsmogelijkheden voorgesteld worden.

Vasculaire laserbehandeling

De vasculaire laser is een doeltreffende oplossing voor couperose en spataderen. Beide aandoeningen tasten de bloedvaten aan, hetzij door het barsten van de vaatwanden, hetzij door het stollen van de hemoglobine in de rode bloedcellen.

Afhankelijk van de diameter van het bloedvat zal uw dermatoloog in het Brussels Skin Center in Ukkel en in de Europese Wijk met de KTP 532 laser of de Nd-YAG laser werken, twee geavanceerde technieken in dit domein.

Laser Genesis®

Laser Genesis® is een revolutionaire behandeling die voor nieuwe celaanmaak zorgt dankzij de activatie van de eigen natuurlijke huidprocessen. De tekenen van huidveroudering zijn verminderd alsook oppervlakkige rimpels, roodheid, littekens en zonbeschadiging.

Door middel van micro-pulsen wordt het collageenaanmaak gestimuleerd en wordt de huid gerevitaliseerd.

Laser Genesis® kan worden gebruikt voor het gezicht, de hals, de borst en andere huidoppervlakken die te maken hebben met huidveroudering. Er worden 4 tot 6 behandelingen aanbevolen voor een optimaal resultaat.

Voor inlichtingen of een afspraak in esthetische dermatologie of in cosmetologie nodigen wij u uit contact op te nemen met ons centrum op 02 375 03 70.

Let op: Esthetische behandelingen worden niet vergoed door uw ziekenfonds.