Dokter Xuân-Lan Lam Hoai

Dr. Xuân-Lan Lam Hoai dermatoloog specialist in psoriasis en huidkanker

Expertisegebieden van dr. Xuân-Lan Lam Hoai

 • Algemene dermatologie (vanaf 2 jaar)
   
 • Esthetische dermatologie

Specialisaties in algemene dermatologie

 • Ontstekingsziekten van de huid (inflammatoire huidziekten)
   
 • Psoriasis
   
 • Huidkanker

Esthetische ingrepen

 • Vasculaire laser
   
 • Laserontharing

Meer weten over dr. Lam Hoai

Dr. Xuân-Lan Lam Hoai, dermatoloog in Brussel, is afgestudeerd aan de Université libre de Bruxelles. Tijdens haar opleiding tot arts specialiseerde ze zich in cutane oncologie (huidkanker) en inflammatoire huidziekten, waaronder psoriasis. Zij heeft ook de gelegenheid gehad om haar kennis van kinderdermatologie te verdiepen in twee gerenommeerde kinderziekenhuizen: het ziekenhuis Sainte-Justine in Montreal (Canada) en het Universitaire Kinderziekenhuis Koningin Fabiola in Brussel.

Bovendien heeft dr. Lam Hoai de gelegenheid gehad om een opleiding te volgen op de afdeling Huidkanker van de Clinique Tarnier (HôpitalCochin, Parijs). Ze deed ook klinisch en epidemiologisch onderzoek naar melanoom aan het Bordet Instituut. En ze specialiseerde zich in de verschillende behandelingen van huidkankers in het Universitair Medisch Centrum Sint-Pieter te Brussel.

Vervolgens was dr. Lam Hoai actief betrokken bij klinisch onderzoek naar biotherapieën op het gebied van psoriasis in het Universitair Verplegingscentrum Brugmann en in de Cliniques universitaires Saint-Luc.

Naast haar werk in het Brussels Skin Center is dr. Xuân-Lan Lam Hoai Adjunct-kliniekhoofd van het Universitair Medisch Centrum Sint-Pieter in Brussel. Zoals in het Brussels Skin Center, consulteert ze in huidkanker, psoriasis en vasculaire laserbehandeling voor couperose.

Ze is lid van de European Academy of Dermatology and Venereology (EADV) en de Belgian Society of Pediatric Dermatology (BSPD). 

Uw afspraak met dr. Xuân-Lan Lam Hoai

Dokter Xuân-Lan Lam Hoai heet u welkom in het Brussels Skin Center in Ukkel voor algemene en esthetische dermatologische raadplegingen in het Frans en Engels.

De prijs van een algemeen dermatologisch consult met dr. Xuân-Lan Lam Hoai bedraagt 80 euro, exclusief eventuele supplementen (technische of esthetische ingrepen, enz.). Dr. Lam Hoai is niet-geconventioneerd in het Brussels Skin Center. Enkel contante betalingen zijn mogelijk.