Uw dermatoloog in Brussel

Uw dermatoloog aan het Brussels Skin Center - UkkelEen team van vijtien ervaren dermatologen

Een dermatoloog in Ukkel of in de Europese Wijk? Brussels Skin Center bestaat uit een team van vijftien ervaren dermatologen: dr. Claire Debusscher, dr. Xuân-Lan Lam Hoai, dr. Florence Neczyporenko, dr. Pascale Pelletier, dr. Déborah Salik, dr. Nathalie Sène, prof. Dominique Parentdr. Miruna Negulescu, dr. Sophie Thiriar, dr. Mathilde Daxhelet, dr. Makiko Miyamoto, prof. Farida Benhadou, dr. Alexandre Chamoun, dr. Jonathan Krygier en dr. Elodie Bonne, dermatoloog in het laatste jaar van opleiding. Ze worden daarbij ondersteund door cosmetoloog mevr. Marie Comas en verpleegster mevr. Latifa Talbi.

Een volledige behandeling van dermatologische aandoeningen in uw taal

De dermatologen van Brussels Skin Center ontvangen u in Ukkel en in de Europese Wijk (Brussel, dichtbij Etterbeek) zowel in het Nederlands, het Frans als het Engels. En door de combinatie van hun verschillende vakgebieden kunnen ze u kwalitatief hoogstaande zorg leveren in algemene dermatologie, kinderdermatologie, lasertherapieën, preventie en behandeling van huidkanker, en cosmetische en esthetische dermatologie.

Een persoonlijk onthaal en redelijke wachttijden

Door zijn degelijke organisatie garandeert Brussels Skin Center korte wachttijden voor afspraken, ook voor een dringende afspraak met uw dermatoloog, continuïteit en homogeniteit in de kwaliteit van de zorgverstrekking, en een persoonlijk onthaal in een eigentijds kader. Onze dermatologen zijn niet geconventioneerd.

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer