Uw dermatoloog in Brussel

team Brussel Skin Center dermatoloog, cosmetoloog en verpleegster

Een team van achttien ervaren dermatologen

Een dermatoloog in Ukkel of in de Europese Wijk?

Brussels Skin Center bestaat uit een team van achttien ervaren dermatologen:

dr. Claire Debusscherdr. Xuân-Lan Lam Hoaidr. Florence Neczyporenkodr. Pascale Pelletierdr. Déborah Salikdr. Nathalie Sèneprof. Dominique Parentdr. Mathilde Daxheletdr. Makiko Miyamotodr. Jonathan Krygierdr. Fanny Camusdr. Marie-Sophie Andrédr. Aurore Lédr. Adèle Rakosidr. Donatienne Carton de Tournaidr. Maureen Tasia en dr. Cheyenne Delvaux.

Dr. Clément Lenoir en dr. Margot Fontaine zijn assistent dermatoloog. Ze voltooïen hun opleiding dermatologie onder de begeleiding van dr. Claire Debusscher.

Ze worden daarbij ondersteund door cosmetoloog mevr. Marie Comas en mevr. Nadine Martin. Mevr.  Jihane Saadoun is onze verpleegster in laserbehandelingen.

 

Een volledige behandeling van dermatologische aandoeningen in uw taal

De dermatologen van Brussels Skin Center ontvangen u in Ukkel en in de Europese Wijk (Brussel, dichtbij Etterbeek) zowel in het Nederlands, het Frans als het Engels.

En door de combinatie van hun verschillende vakgebieden kunnen ze u kwalitatief hoogstaande zorg leveren in algemene dermatologie, kinderdermatologie, lasertherapieën, preventie en behandeling van huidkanker, en cosmetische en esthetische dermatologie.

Een persoonlijk onthaal en redelijke wachttijden

Door zijn degelijke organisatie garandeert Brussels Skin Center korte wachttijden voor afspraken, ook voor een dringende afspraak met uw dermatoloog, continuïteit en homogeniteit in de kwaliteit van de zorgverstrekking, en een persoonlijk onthaal in een eigentijds kader.

Onze dermatologen zijn niet geconventioneerd.