Dokter Jonathan Krygier

Dr. Jonathan Krygier dermatoloog specialist in urologische pathologieën en huidkanker

Expertisegebieden van dr. Jonathan Krygier

  • Algemene dermatologie (vanaf 2 jaar)
     
  • Urologische dermatologie

Specialisaties in algemene dermatologie

  • Huidkanker

  • Seksueel overdraagbare aandoeningen (soa’s) bij mannen en vrouwen

  • Dermatologische pathologie van de uitwendige anogenitale regio bij mannen

Meer weten over dr. Krygier

Dr. Jonathan Krygier is afgestudeerd in geneeskunde en dermatologie aan de Université libre de Bruxelles. Hij is dermatoloog in Brussel en doet consultaties in het Brussels Skin Center als ook in het Universitair Verplegingscentrum Brugmann en de S-Clinic van het Universitair Medisch Centrum Sint-Pieter (kliniek voor seksueel overdraagbare aandoeningen).

Naast zijn praktijk in algemene dermatologie is dr.Krygier gespecialiseerd in urologische dermatologie. Zo behandelt hij en zorgt hij voor de follow-up van aandoeningen die verband houden met seksueel overdraagbare infecties en mucosale pathologieën van de mannelijke geslachtsorganen.

Hij kreeg een opleiding in het Universitair Medisch Centrum Sint-Pieter, het Universitair Verplegingscentrum Brugmann en het UZ Brussel. Dr.Krygier is bijgevolg tweetalig in het Frans en in het Nederlands.

Hij is lid van de KBVDV (Koninklijke Belgische Vereniging voor Dermatologie en Venerologie), de SFD (Société Française de Dermatologie) en de EADV (European Academy of Dermatology and Venereology).

Uw afspraak met dr. Jonathan Krygier

Dokter Jonathan Krygier heet u welkom in het Brussels Skin Center in de Europese Wijk voor algemene en urologische dermatologische raadplegingen in het Frans, Nederlands en in het Engels

De prijs van een algemeen dermatologisch consult met dr. Jonathan Krygier  bedraagt 80 euro, exclusief eventuele supplementen (technische of esthetische ingrepen, enz.). Hij is niet-geconventioneerd in het Brussels Skin Center.