Dokter Déborah Salik

Dr. Déborah Salik pediatrisch dermatoloog specialist in atopie en genodermatose

Expertisegebieden van dr. Déborah Salik

 • Algemene dermatologie
   
 • Pediatrische dermatologie of kinderdermatologie
  (van 0 tot 16 jaar)

Specialisaties in algemene dermatologie

 • Zeldzame pediatrische dermatologische ziekten
   
 • Genodermatosen
   
 • Atopie
   
 • Vasculaire misvormingen

Meer weten over dr. Salik

Dr. Déborah Salik is dermatoloog in Brussel. Ze is afgestudeerd aan de Université libre de Bruxelles. Ze beoefent de dermatologie in zowel het Brussels Skin Center als in twee Brusselse ziekenhuizen: het Universitair Kinderziekenhuis Koningin Fabiola en het UMCSint-Pieter.

Dr. Salik specialiseerde zich in pediatrische dermatologie aan de Universiteit van Nantes, Frankrijk. Ze is voornamelijk geïnteresseerd in zeldzame dermatologische aandoeningen bij kinderen (epidermolysis bullosa, ichtyosen, enz.) en genodermatosen

Naast haar dermatologische consulten is dr. Salik betrokken bij de écolede l’atopie. Bovendien is zij lid van de UKZKF-groep voor het beheer van vasculaire malformaties.

Ze is lid van de Koninklijke Belgische Vereniging voor Dermatologie en Venerologie (KBVDV) en de European Academy of Dermatology and Venereology (EADV). Zij is ook lid van de European Society for Pediatric Dermatology (ESPD) en van het bestuur van de Belgian Society of Pediatric Dermatology (BSPD).

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Uw afspraak met dr. Déborah Salik

Dokter Déborah Salik heet u welkom in het Brussels Skin Center in Ukkel voor algemene  dermatologische raadplegingen in het Frans en Engels.

De prijs van een algemeen dermatologisch consult met dr. Déborah Salik bedraagt 80 euro, exclusief eventuele supplementen (technische of esthetische ingrepen, enz.). Dr. Salik is niet-geconventioneerd in het Brussels Skin Center.