Dokter Cheyenne Delvaux

Dr. Cheyenne Delvaux is dermatoloog gespecialiseerd in pathologieën van het mondslijmvlies.

Expertisegebied van dr. Cheyenne Delvaux

  • Algemene dermatologie (alle leeftijden)

Specialisaties in algemene dermatologie

  • Pathologieën van het mondslijmvlies
  • Auto-immune bulleuze dermatosen
  • Systemische ziekten

Meer weten over dr. Delvaux

Dokter Cheyenne Delvaux is dermatoloog in Brussel en behaalde haar diploma aan het Université Libre de Bruxelles. Naast haar activiteiten aan het Brussels Skin Center, is ze eveneens actief in het Erasmusziekenhuis en in het Universitair Medisch Centrum Sint-Pieter in Brussel.

Tijdens haar specialisatie legde ze zich toe op pathologieën van het mondslijmvlies in het Erasmusziekenhuis bij professor Parent en vervolledigde ze haar kennis in het hôpital de la Pitié-Salpêtrière (Parijs). Bovendien heeft dr. Cheyenne Delvaux de mogelijkheid gehad om zich te vervolmaken bij het Frans referentiecentrum voor auto-immune bulleuze dermatosen (Hôpital Avicenne, Parijs). 

Ze is eveneens houder van het interuniversitair diploma dermatologie-interne geneeskunde (CHU Montpellier), van het interuniversitair diploma kinderdermatologie (CHU Nice) en van het interuniversitair diploma infectieuze huidziekten (Paris Sorbonne).

Ze is lid van de KBVDV (Koninklijke Belgische Vereniging voor Dermatologie en Venerologie), van de GEMUB (grouped’étude de la muqueuse buccale/onderzoeksgroep met betrekking tot het mondslijmvlies) in Frankrijk en van de Groupe Bulle die deel uitmaakt van de Société Française de Dermatologie (Franse Dermatologievereniging).

Nota

Dr. Delvaux consulteert uitsluitend voor pathologieën van het mondslijmvlies. Voor pathologieën van de anogenitale regio kunt u een afspraak maken met dr. Parent, dr. Camus of dr Miyamoto

Uw afspraak met dr. Cheyenne Delvaux

Ze heet u welkom in het Brussels Skin Center in Ukkel voor algemene dermatologische raadplegingen in het Nederlands, in het Frans en in het Engels.

De prijs van een algemeen dermatologisch consult met dr. Cheyenne Delvaux bedraagt 80 euro, exclusief eventuele supplementen (technische of esthetische ingrepen, enz.). Ze is niet-geconventioneerd in het Brussels Skin Center.