Professor Dominique Parent

Dr. Dominique Parent gynaecologische en urologische anogenitale dermatologie

Expertisegebieden van professor Dominique Parent

 • Gynaecologische en Urologische Dermatologie
   
 • Gynaecologie: dermatologische en infectieuze pathologie (soa) van de anogenitale regio bij vrouwen
   
 • Urologie: dermatologische en infectieuze pathologie (soa) van de anogenitale regio bij mannen
   
 • Dermatologische pathologie van de anogenitale regio bij kinderen (vanaf 2 jaar) en adolescenten

Meer weten over prof. Parent

Professor Dominique Parent is sinds 1981 dermatoloog in Brussel en werkte meer dan 36 jaar in het Erasmusziekenhuis, waar zij onder meer Kliniekhoofd Mucosale Pathologie was. Deze afdeling, die zij heeft opgericht, behandelt volwassenen en kinderen met dermatologische pathologieën van de anogenitale regio. Het is ook gespecialiseerd in de opsporing en behandeling van seksueel overdraagbare aandoeningen (soa’s).

Naast haar consultaties heeft prof. Parent dermato-venereologie gedoceerd aan de Université libre de Bruxelles. Tijdens haar academische loopbaan heeft zij artikelen en boekhoofdstukken geschreven in het Frans en het Engels. Daarnaast heeft zij talrijke presentaties gegeven op internationale congressen.

Vandaag de dag geeft professor Dominique Parent exclusief consultaties in het Brussels Skin Center. Zij biedt u een follow-up en een gepersonaliseerde behandeling voor mucosale pathologieën van de anogenitale regio.

Ze behandelt

 • anogenitale mycosen (schimmelinfecties, Candida)

 • pijn, jeuk en uitslag van de vulva en van de uitwendige mannelijke geslachtsorganen, alsmede ontstekingsziekten (lichen sclerosus, lichenplanus, psoriasis, eczeem, enz.) en andere laesies van de anogenitale regio bij volwassenen en kinderen

 • pijn bij geslachtsgemeenschap bij vrouwen

 • seksueel overdraagbare aandoeningen: condyloma of anogenitale wratten (papillomavirusinfecties), genitale herpes, enz.

Uw afspraak met professor Dominique Parent

Professor Dominique Parent heet u welkom in het Brussels Skin Center in Ukkel voor gynaecologische en urologische dermatologische raadplegingen in het Frans en in het Engels.

De prijs van een consult met prof. Parent bedraagt 100 euro, exclusief eventuele supplementen (technische of esthetische ingrepen, enz.). Ze is niet-geconventioneerd in het Brussels Skin Center.