Dokter Claire Debusscher

Dr. Claire Debusscher dermatoloog specialist in psoriasis en huidkanker

Expertisegebieden van dr. Claire Debusscher

 • Algemene dermatologie (alle leeftijden)
   
 • Esthetische dermatologie

Specialisaties in algemene dermatologie

 • Ontstekingsziekten van de huid (inflammatoire huidziekten) 
 • Psoriasis 
 • Huidkanker

Esthetische ingrepen

 • Vasculaire laser 
   
 • Botulinetoxine

Meer weten over dr. Debusscher

In 2010 richtte dokter Claire Debusscherhet Brussels Skin Center op, uw dermatologiepraktijk in Ukkel en in de Europese wijk.

Sinds 2004 is ze dermatoloog in Brussel. Ze studeerde in België aan de Université libre de Bruxelles. Aangezien ze perfect tweetalig is in het Frans en in het Engels, heeft ze de gelegenheid gehad om in 1998 een jaar specialisatie te volgen aan de Yale-universiteit (VS). Dr. Claire Debusscher was van 2004 tot 2009 arts-assistent in de Universitaire Klinieken Brussel – Erasmusziekenhuis waar ze zich specialiseerde in ontstekingsziekten van de huid, waaronder psoriasis.

Sinds 2010 combineert ze haar consultaties met specialiteit psoriasis op de dermatologische dienst van het Erasmusziekenhuis methaar activiteit in het Brussels Skin Center. Dr. Claire Debusscher is verantwoordelijk voor de diagnose, de follow-up en de behandeling van huidkankers (melanoom, basaalcelcarcinoom, enz.).

Ze voert ook verschillende soorten esthetische behandelingen uit. Botulinetoxine-injecties worden gebruikt om rimpels te verminderen en hyperhidrosis (overmatig zweten) te behandelen. De vasculaire laser wordt gebruikt voor de behandeling van diverse vasculaire pathologieën, waaronder spataders en couperose. Dokter Claire Debusscher biedt ook laserontharingsbehandelingen aan in samenwerking met onze gespecialiseerde verpleegster mevr. Jihane Saadoun.

Zij is ook lid van de American Academy of Dermatology (AAD) en de Koninklijke Belgische Vereniging voor Dermatologie en Venerologie (KBVDV).

Uw afspraak met dr. Claire Debusscher

Dokter Claire Debusscher heet u welkom in het Brussels Skin Center in Ukkel en in de Europese Wijk voor algemene en esthetische dermatologische raadplegingen in het Frans, Nederlands en in het Engels.

De prijs van een algemeen dermatologisch consult met dr. Claire Debusscher bedraagt 90 euro, exclusief eventuele supplementen (technische of esthetische ingrepen, enz.). Dr. Debusscher is niet-geconventioneerd in het Brussels Skin Center.