Dokter Miruna Negulescu

Dr Miruna Negulescu dermatoloog-chirurg specialist in huidkanker

Expertisegebied van dr. Miruna Negulescu

  • Dermatologische chirurgie
    (vanaf 12 jaar)

Meer weten over dr. Negulescu

Dr. MirunaNegulescu is dermatoloog, afgestudeerd aan de Université libre de Bruxelles. Ze heeft zowel consultaties in het Brussels Skin Center, het Universitair Verplegingscentrum Brugmann in Brussel, als in het universitair ziekenhuis Ambroise Paré in Bergen.

Nadat ze haar diploma in de dermatologie behaald had, heeft zij zich gespecialiseerd in dermatologische chirurgie, opsporing van huidkanker, chronische wondverzorging en de ziekte van Verneuil. Zij heeft haar opleiding genoten in verschillende gerenommeerde ziekenhuizen: het Institut Universitaire du Cancer de Toulouse (Frankrijk), het Universitair Verplegingscentrum Brugmann (Brussel) en het Universitair Medisch Centrum Sint-Pieter (Brussel).

Dr. Miruna Negulescu voert alleen dermatologische chirurgie uit in het Brussels Skin Center. Ze verricht chirurgische ingrepen op kwaadaardige en goedaardige huidletsels in opdracht van haar dermatologische collega’s.

Zij is lid van de European Academy of Dermatology and Venereology (EADV).

Uw afspraak met dr. Miruna Negulescu

Dokter Miruna Negulescu heet u welkom in het Brussels Skin Center in Ukkel in het Frans en in het Engels, voor elke dermatologische ingreep, na voorschrift van een dermatoloog.

De kosten van een ingreep met dr. Miruna Negulescu bedraagt tussen 180 en 250 euro, afhankelijk van de chirurgische ingreep. Ze is niet-geconventioneerd in het Brussels Skin Center.