Uw dermatoloog in Ukkel

Uw dermatoloog aan het Brussels Skin Center - UkkelEen team van ervaren dermatologen

Een dermatoloog in Ukkel? Brussels Skin Center bestaat uit een team van tien ervaren dermatologen: dr. Claire Debusscher, dr. Xuân-Lan Lam Hoai, dr. Florence Neczyporenko, dr. Pascale Pelletier, dr. Déborah Salik, dr. Nathalie Sène, prof. Dominique Parentdr. Miruna Negulescu, dr. Sophie Thiriar en dr. Alexandre Chamoun. Ze worden daarbij ondersteund door cosmetoloog mevr. Marie Comas en verpleegster mevr. Latifa Talbi.

Een volledige behandeling van dermatologische aandoeningen in uw taal

De dermatologen van Brussels Skin Center ontvangen u in Ukkel (Brussel) zowel in het Nederlands, het Frans als het Engels. En door de combinatie van hun verschillende vakgebieden kunnen ze u kwalitatief hoogstaande zorg leveren in algemene dermatologie, kinderdermatologie, lasertherapieën, preventie en behandeling van huidkanker, en cosmetische en esthetische dermatologie.

Een persoonlijk onthaal en redelijke wachttijden

Door zijn degelijke organisatie garandeert Brussels Skin Center korte wachttijden voor afspraken, ook voor een dringende afspraak met uw dermatoloog, continuïteit en homogeniteit in de kwaliteit van de zorgverstrekking, en een persoonlijk onthaal in een eigentijds kader.

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer